"Vi er taknemmelige for hans viden og de muligheder han har givet os. "


Kære allesammen,

 

Allan og jeg vil gerne ønske jer en glædelig jul.

 

Vi ville også gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak for den fantastiske rådgivning Allan og jeg har fået. Vi ville ikke være, hvor vi er i dag, hvis ikke Anders havde været en del af processen. Vi er taknemmelige for hans viden og de muligheder han har givet os. 

 

Tusind tak og glædelig jul.

 

Mange hilsner

Bitten og Allan

(december 2020)
"Tak for din altid gode rådgivning og hjælp"


Hej Anders,

 

Efter din anbefalede behandling af mine udslæt grundet ubalancer og konstaterede Candidasvampe, så havde jeg måske forventet at jeg ville være fri for det hele efter at behandlingen sluttede medio december.

Det var det ikke helt, men klart bedre. :-)

 

Efter nu yderligere nogle uger, så ser jeg at resten er væk, og at balancen tilsyneladende er tilbage.

Alle udslet og irriterede områder er væk, og det virker som at der er kommet orden i tingene 

 

Nu er resten jo så op til mig selv og min levevis ikke bliver for ”god” for svampeudvikling igen – og det skal jeg nok sørge for!

 

Tak for din altid gode rådgivning og hjælp!

 

Med venlig hilsen

Lars"Tak for jeres uvurderlige hjælp"


Kære Pernille og Anders

Tak for jeres uvurderlige hjælp. Jeg har med jeres hjælp nu kureret mig selv for først knogleskørhed og dernæst lavt stofskifte. Så lige nu er jeg rask :-) og skal "bare" sørge for at holde balancen, så det ikke kommer igen :-) og det har I nok ikke så meget med at gøre :-)


Mange hilsner fra

Inge Marie

"Mit humør blev hurtigt bedre, jeg var ikke ligeså oppustet, mine led gjorde ikke længere ondt og min psoriasis blev mindre og mindre"


Min historie starter for lidt under 3 år tilbage, hvor jeg pludselig fik regnbuehindebetændelse på begge øjne. Jeg startede ud med hos øjenlægen, at blive fejlmedicineret, hvor det her efter skulle gå stærkt for at rede op på det. Jeg fik herefter konstateret noget psoriasis-gigt lignende på reumatologisk afdeling, efter en masse scanninger og undersøgelser. Dette var dog ikke en fast diagnose da de ikke helt kunne finde ud af, hvad jeg egentlig fejlede.

Jeg gik til hudlæge 3-4 gange om ugen og fik lys - som egentlig ikke gjorde noget godt for hverken mig eller min psoriasis. Jeg endte med at gå helt ned med flaget med en depression og synes ikke at fremtiden så lys ud for Louise på 19 år.

 

Efter tids overvejelse satte min mor foden ned og sagde "Vi skal ned til Anders Høj!"

Jeg var skeptisk og tænkte "alle siger psoriasis og gigt ikke går væk, hvorfor skulle han kunne få det til det? Og depression? Jeg går jo til en psykolog."

 

Men jeg gik ind til undersøgelserne med Anders med oprejst pande, og hov? Det hjalp?

Mit humør blev hurtigt bedre, jeg var ikke ligeså oppustet, mine led gjorde ikke længere ondt? Og min psoriasis blev mindre og mindre?


Ikke én gang, havde Anders bedt mig om, at vise min psoriasis frem, eller snakke om min psykiske historie. Nej, han sagde bare "Hvis en gris har psoriasis, så smør man den ikke med creme, det ved alle læger" Så han bad mig om, at lade være med det og tage den såkaldte "Svampe-kur" for det var "bare" mig der fodrede svampene i min krop med de forkerte ting. OG vupti, nu sidder jeg her.. 21 år gammel, ingen depression, ingen tegn på gigt og en hud HELT UDEN psoriasis! Og en ekstra bonus er de kilo man nu taber ved at spise sundt ;-)

 

Jeg skylder Anders for min lykke den dag i dag og jeg vil ALTID anbefale Anders til folk med lægelige problemer, lægerne ikke kan fixe.


 

Med venlig hilsen


Louise 

En solskinshistorie


Det hele startede, da jeg for ca. 1 års tid siden fik diagnosen "Lichen- Sclerosus". Det er en bindevævslidelse, hvor immunforsvaret angriber kroppens egne celler. Jeg vil skåne læseren for yderlig beskrivelse af min lidelse. Vil blot nævne, at lægerne og Skejby ordinerede "Binyrebark", og andet var der ikke at gøre-resten af livet!

Jeg fik et chok. Fra at være et livsglad og aktivt menneske, blev jeg deprimeret, isolerede mig og tænkte sogar, at det var bedst slet ikke at eksistere mere. Angst og bekymring for, hvordan sygdommen udviklede sig, og hvad jeg skulle igennem af lidelser og smerte pinte mig dag og nat, og var ved at gøre mig desperat.

Men så skete der noget. Jeg traf en tidligere sygeplejerske, som jeg betroede al min lidelse til. Hun svarede:" Du skal møde Anders Høj. Han kan hjælpe dig, lægerne kan ikke!" Det blev min redning og en stor oplevelse.

Anders Høj, der er Immunolog, arbejder nemlig helt rigtigt. Han går efter årsagen til sygdommen, frem for at dæmpe symptomerne. Der blev sendt en blodprøve til USA, og 3 uger efter kom svarene. Jeg havde hele fordøjelsessystemet fuld af "Candidas Albicans", dvs. dårlige svampe havde helt overgroet mine tarme og sendt giftige symptomer ud i kroppen, overbelastet og stresset immunforsvaret.

Nu forstod jeg pludselig, hvorfor jeg i lang tid havde følt mig forgiftet. Når jeg henvendte mig til læge med f.eks. min tunge, kunne jeg ikke få nogen diagnose og heller ingen hjælp, selv om det blev ved med at svige og brænde i den.


Det første Anders gjorde var at udrydde en meget skadelig bakterie ved navn "Helicobacter", som giver mavesyreproblemer, stress og mavesår. Så kom turen til svampene. Det varede lidt tid, for jeg havde aldrig holdt min fordøjelse i orden fra jeg var 14 år til i dag, hvor jeg er 73 år. Det fortryder jeg bitterligt i dag, men jeg var jo aldrig syg.

Nu er svampene heldigvis væk. Jeg har selv set det i mikroskopet, hvor fint mit blod er. Der er nemlig ikke noget "hokus pokus" i behandlingen. Alt foregår på fuldt lovlig og forsvarlig måde. Man er selv med i hele forløbet. Det giver tryghed. Jeg har fået al den hjælp og support, jeg har haft brug for, og det har ikke været lidt. Hos Anders er der hjerterum og tid nok til patienten. Vil særlig nævne Pernille og Uffe, som virkelig har støttet og trøstet mig, og lagt øre til mange spørgsmål.

Nu har jeg fået et helt nyt liv, hvor humør og livsglæde er vendt tilbage. Anders kunne det, hverken Skejby eller læger formåede, så til evig tid vil jeg være Anders dybt taknemmelig. Hvis jeg atter bliver syg, vil Anders være den første,

jeg ville henvende mig til. Det gør mig tryg, at der findes mennesker, som på så uselvisk måde hjælper sine medmennesker.

TAK ANDERS, DU REDDEDE MIT LIV.

 

Mange kærlige hilsener

J.M.Johansen


"Efter 1½ måned behandling har min datter fået livet tilbage"


Min datter har siden maj 2015 været ekstremt hårdt ramt af hendes bivirkninger med krampeanfald og periodevise lammelser af højre side, så hun i flere omgang har været bundet til kørestol. I perioderne mellem lammelserne har hun haft nedsat styrke i højre side og hendes knæ har ikke fungeret siden maj 2015. Hun har været igennem diverse undersøgelser bl.a. EEG og scanninger og intet har vist noget. Hun har været en sjælden gæst i 8. klasse, da hun udover hendes anfald også ligesom alle andre piger, har lidt af en fuldstændig invaliderende træthed. Fra i sommers og hen over efteråret har det været ind og ud af sygehuset og en kamp for at slippe af med den funktionelle diagnose, som de ellers startede med at give hende.


I november var vi til et åbent hus arrangement på Second Opinion Clinic i Herlev, hvor Anders Høj fortalte om hans behandlingsmetoder og tilbød de, der havde lyst, kunne få set på deres blodbillede. Min datter meldte sig, og blodet viste ingen energi og mange affaldsstoffer. Vi var selvsagt dybt rystede!

Vi fik derfor tid til konsultation i december, og der blev sat gang i en masse prøver og analyser bl.a. via hendes blod, spyt og urin, som blev sendt til forskellige laboratorier rundt omkring i verden.


Sidst i januar vi fik svar på prøverne, som viste at udover at hendes mitokondrier var af pommern til, så var hun voldsomt candida-forgiftet. Der blev derfor sammensat et behandlingsforløb, som bestod af 2 receptpligtige piller, en hel række af kosttilskud samt kostomlægning, som vi startede på d. 10.-2.


Allerede efter en uges behandling oplevede vi bedring; pludselig begyndte hun at kede sig, hvilket var helt nyt, da hun jo ellers kun havde haft energi til at ligge i sengen eller på sofaen. Efter et par uger fungerede hendes knæ igen, og styrken i højre side vendte tilbage. I starten af marts var vi til opfølgning, og her viste hendes blod en væsentlig bedring, men var endnu ikke i top, og hun skulle derfor fortsætte forløbet, dog med et par småjusteringer.


I dag har vi netop været til opfølgning igen. Hendes blod er nu på 85% af et normalt blodbillede, og energien er i høj grad kommet tilbage, særligt inden for de sidste 14 dage. Kostomlægningen er derfor slut (dog med et råd om at gå varsomt frem), og pillerne er meget nedjusteret. Tilbage mangler en hormonbehandling for at få styr på hormonbalancen, som er på niveau med en 68-årigs, men den skyder vi lige en måneds tid for at kroppen kommer helt ovenpå igen. En enkelt af pillerne skal hun fortsætte med i ½ år, men ellers handler det blot om almindelige vitaminer og fiskeolie.


Det er fuldstændig vanvittigt at tænke på, at for under 2 måneder siden var min datter fuldstændig trængt i knæ af hendes bivirkninger, og i dag er hun stort set rask. Forløbet har selvfølgelig kostet nogle penge. Vi har brugt ca. 16.000 kr. på test og konsultationer ved Second Opinion Clinic, ca. 4.000 kr. på kosttilskud og medicin samt ca. 5.000 kr. på transport fra Kolding til Herlev og retur. De 25.000 kr. er selvfølgelig mange penge, men set i lyset af resultaterne og særligt på den korte tid, så er det alle pengene værd – det er jo en lille pris for min datters liv.


Jeg er så dybt taknemmelig for at være kommet i kontakt med Anders Høj og Second Opinion Clinic, og kan varmt anbefale det.Julie
"Jeg er i dag er blevet afsluttet ved min reumatolog, fordi jeg ikke har gigt mere"


Hej alle :-)


Jeg vil bare fortælle den gode nyhed, at jeg i dag er blevet afsluttet ved min reumatolog, fordi jeg ikke har gigt mere :-) så det er mega fedt!

Mange tak for hjælpen til at nå hertil :-)


Venlig hilsen

Julie
"Det er mange år siden jeg har gået igennem en Januar og Februar uden så meget som en forkølelse!"


Hej Second Opinion Clinic


Efter aftale med Anders kommer her en statusmail på mit helbred ca. 2 måneder efter min behandling sluttede.


Min tilstand

inden

behandlingen:


Var meget ofte syg i 1-2 uger af gangen.

Generelt træt og mangle på energi.

Dårlig og urolig søvn.

Havde dårlig mave, med lidt smerter. Vekslende forstoppelse og tynd mave.

Dårlig hals. Værst i de perioder hvor maven var ekstra dårlig.Min tilstand

under

behandlingen:


Anders konstaterede at jeg have en slem candida overgrowth.

Jeg blev sat på en 3 ugers kur.

Det var desværre ikke helt nok og jeg gentog kuren i endnu 3 uger.

Under selve kuren var jeg meget svækket og sygemeldt i anden og tredje uge af de i alt seks uger.

Jeg sov meget og tungt, 9-10 timer hver nat.


Min tilstand

efter

behandlingen:


Kost:

Lige nu er jeg på 2 daglige Gr8 probiotiske piller (frem til sommer) og 2 dråber jod opløsning (til influenza sæsonen er ovre).

Jeg er også begyndt at spise næsten normalt igen.

Jeg undgår dog stadig alle mælkeprodukter da jeg har dannet permanente antistoffer overfor Casein.

Jeg holder også igen med kaffe da min mave reagere dårligt på det.

Jeg forsøger at holde sukkerforbruget på et minimum.

Sesam stod på listen over fødevare jeg skulle holde mig fra i 2-2½ måned. Da jeg spise noget første gang kløede det helt vildt i min mund. Jeg tror måske jeg også er allergisk overfor sesam.

Sygdom:

Jeg har ikke været syg i de 2 måneder der er gået siden jeg stoppede kuren.

Det er mange år siden jeg har gået igennem en Januar og Februar uden så meget som en forkølelse!

Jeg fik dog en lettere omgang migræne for 2 uger siden. Jeg har haft migræne 3 gang før i mit liv i løbet af de sidste 10-12 år. Hver gang under ferie efter en meget stresset periode. Men denne gang var det en helt almindelig onsdag eftermiddag som hverken var før eller efter stress. Mystisk!

Søvn og friskhed:

Efter jeg stoppede på kuren ved nytår blev jeg ekstremt frisk! Faktisk så frisk at jeg havde meget svært ved at sove om natten den første uge.

Men søvnen faldt hurtigt på plads igen og jeg sover nu tungt og godt 7,5-8 timer hver nat.

Efter 2-3 uger stoppede den overdrævende friskhed og jeg har det mere normalt nu (stadig langt mere frisk end før kuren!).

Maven:

Mave har det også langt bedre, men den er ikke helt god endnu.

Hvis jeg glemmer at tage en af de to daglige Gr8-piller for det prompte konsekvenser for min afføring der igen bliver usammenhængen.

Hals:

Min hals har det også langt bedre.

Alle symptomer forsvandt faktisk da jeg begyndte på første kur i midten af november og har været væk under hele kuren.

Dog er nogle af symptomerne kommet igen efter jeg begyndte at spise normalt for ca 2 uger siden. (Måske er der noget som jeg stadig ikke helt kan tåle?)


Mvh Martin

"2014 blev endelig det år, hvor jeg for alvor har rejst mig stærkt efter næsten 6 år i et ufatteligt helbredshelvede"


 

En kæmpe julehilsen og up-date fra mig med ønsket om en rigtig dejlig og glædelig jul til jer og jeres kære og ikke mindst håber jeg I alle får et stærkt helbredsmæssigt år 2015 fyldt med glæde og gode stunder.

 


Jeg har det stadig rigtig godt. 2014 blev endelig det år, hvor jeg for alvor har rejst mig stærkt efter næsten 6 år i et ufatteligt helbredshelvede. Når jeg kigger på de 2 billeder kan jeg virkelig blive både trist og ked. Der er et liv til forskel, en verden til forskel og en GLÆDE til forskel.

 

Sikke en rejse i et ufatteligt mareridt og sikke et comeback både fysisk og psykisk jeg har gjort!!  Jubiiiiiii – jeg er SÅ glad! Som at få en chance til i livet og jeg nyder det kan I tro.


 

Alt den hjælp jeg har modtaget fra jer byggede et VIGTIGT fundament (og jeg bruger stadig alle de ting jeg har lært af jer), men det var først efter utallige leverrensninger og tarmskylninger at min krop for alvor begyndte sin helbredsprocess. Jeg har i november lavet min 9. leverrensning efter Andrez Mouritz bog. Og jeg bliver lige overrasket hver gang. Det er ufatteligt så meget det gavner mig både fysisk og psykisk. Den stakkels lever har været under et hårdt pres med alt den medicin jeg tidligere har fået af diverse læger. Pyha. – Men imponerende resultater jeg har opnået ved det her. Ikke mindst af at kombinere forskellige alternative ting.

 

Jeg lever nu helt uden smerter i ansigtet. Det er nok det største resultat. Sikke en befrielse. Er virkelig taknemmelig. Jeg kan næsten spise normalt igen (stadig med undtagelse af for meget gluten og mælk), jeg er blevet en del mere modstandsdygtig overfor infektioner osv. Bihulerne kan stadig drille, men de sidste 3 gange jeg har været ramt med infektion der, har jeg IKKE behøvet nogen form for penicillin. Kroppen er begyndt at kunne helbrede sig selv. Det er SÅ fantastisk. Det er som om jeg er blevet givet et nyt liv. Mere overskud og energi, ingen smerter og for pokker hvor jeg bare nyder det. Jeg bruger selvfølgelig alt det Anders har lært mig og jeg sørger for at passe godt på mig selv og fylde op af vitaminer og tilskud fra Elsebeth, derudover får jeg også nogle homøopatiske dråber som har været super for mit immunsystem og arbejder også med kroppen via body SDS behandlinger, så jeg stadig kan holde mig stærk og glad – og ikke mindst forløse nogle af de frustrationer, kamp, sorg osv. der har været i fortiden over at blive syg. Jeg sørger selvfølgelig også for nødvendig HVILE!!!

 

Jeg er fysisk aktiv igen – jubii - det vil sige, det er en stor balance for mig. Jeg løber lidt, styrke træner lidt og kan nu igen spille lidt badminton. Men alt med måde og det handler ikke længere om at præstere for mig, men bare at nyde at holde kroppen lidt i gang og ha’ det sjovt og lege. Skønt.

Men jeg bliver selvfølgelig træt (læs drænet) og sørger for at kunne ha’ dage hvor jeg restituere. Det er virkelig vigtigt for mig og det har jeg stærkt behov for. Er jeg ”for hård ved mig selv” – eller presser jeg mig selv for meget, så går kroppen ned. Jeg mærker det lynhurtigt både i træthed, tab af kræfter, på immunsystemet og på humøret. Sikkert de der nano ting der driller! Så jeg sørger for at få længere pauser og for at passe på mig selv. Jeg kan ikke presse mig selv som tidligere og har heller ikke et ønske om det. Lige nu er det dejligt bare at være i gang. Jeg hygger mig med det – og bare rolig, ingen sportslige store mål. Andet end bare at ha’ det godt!

 

Jeg bruger også stadig meget meditation og yoga som opbygning af kroppen.

(Måske lidt vigtig information til Anders – ved du er ved at undersøge/læse om nogle ting i forbindelse med de her nano partikler og fysikken?)

 

Derud over ilter jeg også bedre. Jeg kan føle ilten rundt i kroppen og ikke den der mathedsfornemmelse eller konstante følelse af mangel på ilt og konstante træthed. Her er sket en stor ændring efter mine leverrensninger. Mærker heller ikke noget til Allergi’er mere som jeg gjorde da jeg kom første gang hos jer. Måske lidt i ny og næ. Men ellers ikke.

 

Og ellers så optager kroppen også næring nu. Det er så dejligt at ha’ taget nogle kilo på og ha’ fået kulør i ansigtet og bare i det hele taget se SUND & DEJLIG UD! ;-) Er virkelig taknemmelig for det comeback jeg har gjort i livet! Men sikke en kamp det har været for at nå hertil. Couldn’t have done it without you!! Jeg forstætter naturligvis det gode arbejde  – og ikke mindst gør jeg stadig GOD reklame for jer på klinikken ;-)

 

Glade smil og store kram til jer med ønsket om en fantastisk jul og nytår.

Vi snakkes ved i det nye år.

 

- Betina Grewal

 

 
"Nu efter 4 måneder føler jeg for første gang i mit voksenliv at jeg er kommet tilbage i en sund krop"


Jeg er så heldig at jeg er blevet anbefalet Anders Høj,Second Opinion Clinic efter at jeg i 10 år har konsulteret hele lægeverdenen og speciallæger og en masse alternativer for min voldsomme hudkløe efter en medicinsk behandling.


For mig har det været utroligt, at møde Anders Høj og hans utrolige sekretær Pernille, som fuldstændig har taget hånd om min behandling på en omsorgsfuld, oplysende, forståelig behandling og givet mig mit ansvar for forløbet.


Nu efter 4 måneder føler jeg for første gang i mit voksenliv at jeg er kommet tilbage i en sund krop.

Jeg har tabt 8 kg uden at sulte, men kun levet efter en sund stram diæt i ca 3 mdr. som nu er løsnet op og jeg er ikke (næsten ikke) mere i tvivl om hvad der er godt for mig.


Forskellen på de utallige forsøg jeg har prøvet og Anders Høj behandling, er for mig, at der er et højt oplysnings-niveau og du tager selv stilling til hvad du vil…aldrig en løftet pegefinger eller bedre vidende…..jeg har hele tiden følt et ansvar samtid med at jeg er holdt i hånden og hele tiden har kunnet kontakte og skrive mail .    Der hvor jeg ellers ku ha opgivet.


Det har været rigtig vigtigt for mig, at fortælle om min behandling og rigtig mange af mine relationer der er plaget af sygdom har selv fået lyst til at kontakte klinikken.


Kæmpe tak til Anders Høj og Pernille og jeg vil fortsætte hos jer med opfølgning…..som i har givet mig lov til, tak.


- Inge Lund

"At møde Anders Høj var som at finde nålen i høstakken.

Utroligt,  men sandt ..... og meget meget heldigt"

 

Peters historie starter med at han fra den ene dag til den anden ingenting kunne - han var så træt at han måtte sove 4 til 5 gange om dagen.

Alt hvad Peter spiste - brændte i maven. Alle dufte - lyde - og lys kunne han ikke tåle. Han kunne have hovedpine i tre uger i træk.

Han kunne kun gå 50m ad gangen så måtte han hvile. Han frøs hele tiden - havde ondt i benene, armene - ledsmerter. Havde brusen i brystet

havde en fornemmelse af ikke at kunne få vejret i kortere øjeblikke. Kunne ikke huske og havde svært ved at koncetrere sig. Han havde ingen energi. Ingen overskud.

Alle ved godt hvad det betyder. De -  der -  små sjove bemærkninger forsvinder. Smilene forsvinder - gløden i øjnene...

 

Efter at have været det offentlige system igennem - her udredning fra Skejby sygehus der, som det eneste  kunne tilbydes psykiatisk hjælp, hvilket Peter takkede nej til

var vi overladt til os selv.

Det var en tilfældighed at vi hørte om Anders Høj.

 

Efter at have været på nettet i ca. halvandet år og læst fra hele verden om ME - borrelia - og andet - kunne vi godt høre at Anders Høj, viste hvad han talte om.

Kroppens tilstand...Peters krops tilstand, som mildest talt var meget elendig.

Som det første der blev lavet om på var maden. Lige med det samme. Der blev taget prøver, som blev sendt til USA til test.

Anders Høj kunne efter at have studeret Peters blod se - at havde havde en tilstand i kroppen,  som ikke skulle være der. Hvilken -  måtte prøverne vise.

Ud over dette havde Peter ingen sygdomme, men han  havde svamp i kroppen. Her gik behandling også i gang.

Efter ca 14 dage - kom de første forandringer. Peter begyndte at lugte anderledes. . Hans hår lugtede på en anden måde end før. Han fik ikke længere brændende fornemmelse

i maven, når han spiste. Dette var kun starten.

 

Da først resultaterne fra USA var kommet - kom de store forandringer. Maden måtte laves om igen - noget mad virkede som gift i kroppen på Peter.

Han havde forgiftninger i kroppen, svamp og infektion i blodet, som kunne være flåtbåren. Peter fik det samme medicin som klinikkerne i Tyskland giver for borellia,

samtidig med at forgiftningerne lag for lag blev fjernet med medicin. Bagefter blev han over 10 måneder bygget op med vitiminer og mineraler - da hans krop skulle være klar

til næste skridt - hormonbehandlingen. Peter havde 4 hormoner hvor tallet var for lavt. Her skal lige indskydes at på Skejby sygehus havde man konstateret via blodprøver at Peters cortisol var i underkanten, men det skulle der ikke gøres noget ved.

Peter havde det man kalder en burn out syndrom, hvor han har brændt sine hormoner af.

 

Peters behandling startede for lidt over to siden hos Anders Høj og... det er kun gået bedre og bedre..... Om vi er lykkelige...

Ja, meget....Vi skylder den mand alt.....

Vi er Anders Høj meget taknemlig for at Peter i dag kan leve normalt liv - hvis han overholder sine spisetider - sin kostplan og sine sengetider...

Jeg har under hele denne proces taget billeder af Peter - før og efter.... Det er nok at bare se de billeder...

Gløden i øjene er vendt tilbage.

Peters historie handler om at spise forkert på de forkerte tidspunkter over en årrække.

 

 

TAK ANDERS  FORDI DU FIK OS TIL AT TRO PÅ DIG.....

 

- Pia Rasmussen

 

 

 

 


 

"Det er rigtig dejligt at i er så professionelle og serviceminded. Det skal i have stor ros for"


Jeg vil lige benytte lejligheden til at rose den "nye" Second opinion.

Jeg syntes det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer. Det er rigtig dejligt at i er blevet så professionelle og serviceminded. Det skal i have stor ros for.

I skal vide at i gør, og selvfølgelig specielt Anders, er noget som jeg sætter stor pris på.

Venlig hilsen Henrik Sørensen, Jelling

 

 

 

 


 

 

"Nu kan jeg gå igennem dagen uden at miste min energi, hvilket resulterer i, at jeg kan være fuldt tilstede i de ting jeg gør og i nærværet med min familie"


Det er med glæde og taknemmelighed at jeg hermed deler min oplevelse og følelser i forbindelse med mit møde og igangværende kur hos Second opinion Clinic.

Mit liv er på 1 måned forandret i sådan en grad, at det har en meget stor påvirkning på min familie og jeg.

Jeg har de sidste 13 år arbejdet seriøst med mig selv, min kost, overvægt, stress og gamle mønstre, for at komme i balance med mig selv. Det har været meget givtigt, men også meget hårdt.

På trods af dette store arbejde, har Jeg alligevel været konstant stresset og energimæssigt levet som en zombie, så langt jeg kan huske tilbage.

Prøverne som jeg har fået taget i gennem Second opinion Clinic har bla. vist hvorfor.

Masser af Candida svamp og dermed følgende huller i tarmvæggen = forgiftning, kraftige madintolerancer på gluten, hvede og rug og stor ubalance i insulinen.


Allerede nu, på 3. uge af min svampekur, har jeg fået min energi tilbage, på en måde jeg kun har kunnet drømme om. Nu kan jeg gå igennem dagen uden at miste min energi, hvilket resulterer i, at jeg kan være fuldt tilstede i de ting jeg gør og i nærværet med min familie.

Fantastisk. Nu er der håb for fremtiden.

De bedste hilsner


Uffe Borsholm, Silkeborg

  

 

 

Gitta-Maria Sjöberg

Bedre liv med diæt

Som kgl. operasangerinde har Gitta-Maria Sjöberg brug for at være i topform – altid. Det kræver overskud og energi at synge de store partier, men trætheden efter sønnens fødsel og hans mange sygdomsperioder fik hende til at gå utraditionelle veje. Gitta-Maria søgte til Second Opinion Clinic i håb at få sønnen rask. Mor og søn fik konstateret fødemiddel-intolerance og candida-problemer. Tre måneder efter er han rask, og hun sprudler af energi og har smidt til overflødige kilo.

De livlige brune øjne stråler, og der er ingen træthed at spore hos Gitta-Maria i dag, selvom der konstant er fuld fart over feltet. Hun har netop lagt stemme og krop til Komponisten i Richard Strauss' opera Ariadne auf Naxos. Til marts forvandles hun til Madame Butterfly…

Syg søn – træt mor

Denne formiddag er det kvinden bag alle rollerne, der er i fokus.

Hvad var grunden til, at du opsøgte Anders Høj på Second Opinion Clinic?

Det hele begyndte med min søns sygdom. Som et-årig havde han meningitis og fik antibiotika i 30 dage. Herefter var hans immunforsvar så svækket, at han næsten konstant var syg. Vi har også været indlagt med en kraftig mellemørebetændelse, og han er siden blevet behandlet med antibiotika igen og igen. Jeg var ked af at putte alt det gift i ham, men jeg havde ikke noget valg. Jeg var selv enormt træt, men jeg troede, at det skyldes min søns sygdom og den travlhed og stress, der er forbundet med teateret. Nogle gange er jeg på teateret fra kl. 10 til kl. 22. Og tit er jeg alene på en rolle (uden dubleant), hvad der også er ekstra hårdt. Jeg skal faktisk være i konstant topform, hvad jeg ikke var.

Til sidst var jeg nervøs for, at jeg ikke kunne klare presset på teateret. Jeg blev også lidt smådeprimeret, følte mig langsom og kunne pludselig ikke huske roller, som jeg ellers kendte godt. Jeg troede, at det var efterfødselssymptomer, og at de måtte stoppe et tidspunkt – men de blev ved. Det kulminerede med en halsbetændelse, der varede tre uger – med antibiotika. Nu måtte jeg gøre noget.

Fik konstateret candida

Nogle af mine og min mands (operasanger og komponist Matti Borg) gode venner, som jeg har meget tillid til, anbefalede Second Opinion Clinic. Og da jeg vidste, at de ikke er fan-

taster og ikke kunne finde på at gå ind i noget mystisk, henvendte jeg mig til Anders Høj.

Han spurgte, om jeg var træt, havde svedeture etc. Og det måtte jeg svare ja til, jeg troede bare, at jeg havde en lille infektion. Han spurgte også, om jeg kunne tåle sollys i øjnene, og det har jeg ikke kunne de sidste par år. Desuden svulmede jeg op omkring min menstruation og havde meget vand i kroppen under graviditeten.

Han fortalte mig, at alle de symptomer hang sammen med svampen Candida albicans. Både jeg og min søn fik taget en blodprøve, der blev sendt til Florida, og fin konstateret candida-belastning i svær grad gennem ELISA-testen. På grund af svampen droppede vi straks alle søde sager og andet uhensigtsmæssigt. Og allerede indenfor en uge fik både jeg og min søn det meget bedre. Siden har han kun været forkølet to gange i forbindelse med, at han har spidst noget sødt. Så det viser, at diagnosen er rigtig.

Farvel til 11 fødeemner

Min fødemiddel-intolerance-test viste elleve forbudte fødeemner. Værst var hvidløg, som jeg er opvokset med og elsker. Det var hårdt helt at skulle undvære det. Det er vigtigt at huske på, at det er en individuel test, så for andre kan hvidløg sagtens være det vidundermiddel, det siges at være.

Ananas, bananer, radiser og æg har jeg også intolerance over for, men disse fødeemner vil jeg jo kunne tåle igen, når tarmsystemet er intakt.

Kyndig vejledning

Det er dejligt at have fået kyndig vejledning. Jeg ville aldrig være gået på diæt uden nogen form for vejledning og forklaring.

Underligt nok er der ikke mange læger i Danmark, der erkender denne svampesygdom. Det undrer mig meget. I Sverige, hvor jeg kommer fra, kender lægerne den godt.

Personligt tror jeg meget på klinikkens behandlingsform. Det er en meget logisk og skånsom behandling. Man fjerner det, der forgifter. Derpå genopbygger man systematisk sit immunforsvar. Det er jo klart, at de ting vi spiser må påvirke os, så det er om at undgå det skadelige. Det er selvfølgelig op til den enkelte at følge diæten, indtil man igen har fået et velfungerende tarmsystem.

Sprudler af energi

Hvordan påvirker diæten dig?

Jeg fik jo meget mere energi og blev meget mere vågen. Og jeg blev pludselig mæt, når jeg spiste. Før kunne jeg spise lige så meget, som min mand og barn tilsammen – uden at blive rigtig mæt. Det sugede og jeg troede, jeg havde mavekatar eller noget lignende.

Afgiftningskuren hjalp lige med et. Jeg klarede simpelthen op i hovedet. Alle symptomerne forsvandt som dug for solen.

Højnet livskvalitet

Det var en revolution. Min livskvalitet er absolut højnet.

Hvordan spiser du så nu?

Jeg holder mig stort set fra alt, som er vækstbetingelser for en candidasvamp såsom gær, sukker og visse mælkeprodukter. Og det er rart at jeg nu kan tåle et glas rødvin i ny og næ.

Generelt spiser folk meget mere slik i dag end nogensinde før. Måske er svampesygdommen simpelthen en velfærdssygdom. Jeg tror, at vi i fremtiden kommer til at ændre vores spisevaner – at vi bliver endnu mere bevidste om fødemidlernes kvalitet. Vi spiser selv udelukkende økologiske varer og er opmærksomme på eventuelle symptomer.


Marielundvej 32 B, 1. sal   2730 Herlevreception@SOCe.dk(+45) 45 41 45 42

Telefon åbningstider


(Mandag: lukket)


Tirsdag - Fredag:

10:00 til 12:00


14:00 til 16:00